"Je krijgt er nooit genoeg van."

Schilder en Zeiltochten

Senta en Art le petit Val Hue (individuele deelname)

28 april tot en met 1 mei

Samen met schipper Jan Christiaansen organiseert Laurens Boersma komend jaar twee Zeil-Schildertochten met de authentieke lemsteraak Senta.

We varen met een kleine groep van maximaal 7 personen 3 dagen aaneensluitend met afwisselend zeilen, schilderen en lekker eten en drinken.
Onze tochten staan bekend als kleinschalig, intiem en gezellig en op een fijn schip, de Senta. Er is acrylverf, penselen, tekenmaterialen en goed eten en drinken - grotendeels biologisch.
En het zeilen is een beetje als de Volvo Ocean Race, maar dan iets langzamer en ook iets korter.


De tocht is volledig verzorgd dwz inclusief eten, drinken, overnachting, zeilerij, schildermaterialen en instructies.
De tochten gaan over het Wad langs de eilanden. We varen vanuit Zoutkamp over het Lauwersmeer naar Lauwersoog en gaan de sluizen door de Waddenzee op. Afhankelijk van het weer, getijde, de plekken blijven we op het wad of gaan we naar de eilanden. Mooie luchten, geulen, zeehonden, duinen en kwelders en natuurlijk de eilanden. Het wad staat elk jaar borg voor een mooie serie tekeningen en schilderijen.


De kosten bedragen € 425,- pp incl. Er kunnen maximaal 7 deelnemers mee. Aanmelding kan bij Laurens Boersma via email of telefonisch: 0651513793. Plaatsing op volgorde van aanmelding.

 

Wilt u meer informatie, boersmalaurens@gmail.com  / Jan Christiaansen 06 54660111 / senta@waddenzeilen.nl

Geweldige ervaring

“Het oostwad met betoverend mooie natuur is het stilste en mooiste stukje van het cultureel erfgoed Waddenzee. Een uur verder rijden brengt je in de rust van de geulen en banken tussen de nederlandse- en duitse eilanden.”

- Jan christiaansen